STAFI MJEKËSOR

Prof.Dr.SHEFQET LULAJ
( GJINEKOLOGE/OBSTETER )
Prof.Dr.SAMİ SALİHU ( KİRURG MAKSİLLO FACİAL)
Prof.Dr.STOJOVSKİ MARJAN
( GJINEKOLOGE/OBSTETER )
Dr.YMER DURMISHI (SPECIALIST I KIRURGJISE SE PERGJITHSHME LAPARASKOPIST DHE PROKTOLOG)

Dr.SYLEJMAN HALILI (NEONATOLOG)
Dr.ZGJIM LIMANI (ORL KIRURG İ KOKES DHE QAFES)
Dr.LEMINOT SALIU (SPECİALİZET MAXİLLO FACİAL)
Dr.MILOTE OSMANI BEKERI ( GJINEKOLOGE/OBSTETER )
Dr.AULONA LULAJ
 
Dr.IMER SEJDIU (ANASTEZİOLOG)