SPITALI SIRONA

Prishtinë, Kosovë

Shërbimet tona

 • Gjinekologji / Obstetrikë
  • Vizita Gjinekologjike (Strisho, Pap-test, kolposkopia)
  • Kujdesi për shtatzëninë normale dhe me risk të mesëm dhe të lartë
  • Skriningu ehografik
  • Intervenimet brenda në mitër (Amiocenteza, biopsia e placentës)
  • Kryerja e lindjeve normale, lindjeve pa dhimbje (me anestezion epidural), lindjet me operacion (prerje Cezariane)
  • Kujdesi për të porsalindurin e shëndoshë dhe për të porsalindurin e sëmur
  • Trajtimi konservativë (me terapi) i sëmundjeve gjinekologjike
  • Biopsia e qafës së mitrës përmes kolposkopit dhe kyretazhi  eksplorues i mitrës
  • Të gjitha llojet e ndërhyrjeve operative në organet gjenitale femërore duke përfshirë edhe intervenimet radikale te tumoret malinje
  • Intervenimet endoskopike (Histereskopia, Laparoskopia)
 • Kirugjia Maksillofaciale, Orale dhe ORL
  • Kirurgjia ortognatike
  • Kirurgjia estetike e fytyrës
  • Kirurgjia e qarjes së buzës dhe qiellzës
  • Operimi i të gjitha tumoreve malinjë dhe beninjë në kokë/qafë
  • Trajtimi i infeksioneve kokë/qafë
  • Kompensimi i defekteve kockore në fytyrë dhe rekonstruimi i defekteve në inde të buta të fytyrës
  • Trajtimi i traumave të kockave të fytyrës
  • Rinoplastika
  • Largimi i tonsilëve
 • Laboratoriumi
  • Të gjitha analizat biokimike, mikrobiologjike
 • SHERBIMET NGA KIRURGJIA E PERGJITHSHME
  • Perpunimi i plages me dhe pa qepje
  • Kirurgji e ezofagut totale dhe parciale per lezione malinje dhe beninje
  • Riparimet e diafragmes (kirurgji e hapur dhe laparoskopi)
  • Riparimet e herniase hiatale (kirurgji e hapur dhe laparoskopi)
  • Gastrektomi totale dhe parciale (kirurgji e hapur dhe laparoskopi)
  • Perforacion e lukthit (kirurgji e hapur dhe laparoskopi)
  • Kirurgji per obezitet (kirurgji e hapur dhe laparoskopi)
  • Gastrostome (kirurgji e hapur dhe laparoskopi)
  • Perforacioni i duodenit (kirurgji e hapur dhe laparoskopi)
  • Ampullectomi transduodenal
  • Rezeksionet e kokes,trupit dhe bishtit te pankreasit
  • Splenektomi (kirurgji e hapur dhe laparoskopi)
  • Kirurgjia hepatike lobare dhe segmentare
  • Abceset e melqise (kirurgji e hapur dhe laparoskopi)
  • Kirurgjia e rrugeve biliare dhe derivacionet biliare
  • Kolecistektomia (kirurgji e hapur dhe laparoskopi)
  • Rezeksionet intestinale dhe kolike (kirurgji e hapur dhe laparoskopi)
  • Rezeksionet e rektumit (kirurgji e hapur dhe laparoskopi)
  • Kirurgjia e zorres qorre, apendektomi (kirurgji e hapur dhe laparoskopi)
  • Riparimet e hernive abdominale me dhe pa rrjete (kirurgji hapur dhe laparoskopi)
  • Riparimet e hernive pas intervenimeve kirurgjike (kirurgji e hapur dhe laparoskopi)
  • Laparotomi dhelaparoskopi eksploruese
  • Redukimi i prolapsit hemoroidar
  • Ligatura me elastik e hemoroidev
  • Hemoroidektomi
  • Fisura dhe fistula anale
  • Sfinkterotomi parciale dhe sfinkteroplasti
  • Sinusi pilonidal
  • Anoskopi dhe anorektoskopi